ANP
Volledig scherm
© ANP
Heracles Almelo HER
1
EINDE
1
Feyenoord FEY
  • 68' Goal Sinan Bakis
  • Orkun Kökçü Goal 64'

Feyenoord kan direct Europees ticket vergeten na gelijkspel bij Heracles

SamenvattingFeyenoord kreeg opeens weer zicht op plek vier. Concurrent Vitesse worstelde in Limburg (3-3) en een driepunter had de Rotterdammers toch weer in de buurt van plek vier gebracht. Maar de Rotterdammers konden ook in Almelo tegen Heracles niet de hoogste versnelling vinden: 1-1.

  1. Vitesse krijgt 18 punten aftrek en degradeert uit eredivisie; Arnhemse club behoudt wel licentie
    Met video
    23

    Vitesse krijgt 18 punten aftrek en degradeert uit eredivisie; Arnhemse club behoudt wel licentie

    Vitesse heeft van de licentiecommissie van de KNVB achttien punten aftrek gekregen voor het niet kunnen voldoen aan de licentie-eisen. Met deze puntenstraf is Vitesse officieel gedegradeerd. Vitesse gaat niet in beroep tegen de straf en pakt de kans op licentiebehoud met beide handen aan. ,,Vitesse mag en kan niet verdwijnen”, zegt interim-directeur Edwin Reijntjes strijdvaardig.
    Arnhem
  2. Arne Slot over tweemaal onderbroken bekerfinale: ‘Compleet waardeloos’
    Met video

    Arne Slot over tweemaal onderbro­ken bekerfina­le: ‘Compleet waardeloos’

    De finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en NEC is zondagavond twee keer tijdelijk onderbroken geweest. Na een kwartier lag de wedstrijd al een paar minuten stil, maar tien minuten na rust ging het weer mis in de Kuip. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük riep beide teams na 55 minuten spelen naar de kant, nadat er opnieuw vuurwerk was afgestoken door Feyenoord-supporters en er achter het doel in de gracht een brand ontstond.
    Nijmegen, Rotterdam