Machlas over Giakoumakis: "Ik gun Giorgos alle records"

2 maart 2021, 15:00

Nikos Machlas vindt het niet erg als Giorgos Giakoumakis zijn doelpuntenrecord dit seizoen nog uit de boeken schiet. De oud-speler van Vitesse scoorde tijdens seizoen 1997/98 34 keer en ziet zijn landgenoot inmiddels op 23 treffers staan. Machlas gunt Giakoumakis alles, maar hoopt wel dat zijn oude liefde Vitesse dinsdagavond de finale van de KNVB Beker bereikt.

"Ik hoop vurig dat Vitesse naar De Kuip gaat", aldus Machlas in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De speelstijl staat mij echt aan. Die aanvalslust, de pressing, de snelheid. Ik vind dat Vitesse een mooi team heeft. Vitesse heeft het betere team, VVV heeft de goalgetter. Vitesse is meer dan een individu. Daarom denk ik ook dat ze de slag uiteindelijk zullen winnen."

Als de Arnhemmers naar Rotterdam willen, zullen ze een antwoord moeten hebben op Giakoumakis, die dit seizoen al vijf keer scoorde tegen Vitesse. "Hij scoort aan de lopende band en dat is geweldig. Ik gun Giorgos alle records. Die zijn er om te breken. Als hij boven de 34 doelpunten komt, zal ik hem zeker feliciteren", zegt Machlas, die in 1998 Europees topscorer werd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen