Luuk Koopmans is helemaal het mannetje nadat de keeper van ADO Den Haag in de vorige bekerronde laat gelijk maakte tegen Sparta. Na strafschoppen ging ADO uiteindelijk door naar de volgende ronde, waarin het dinsdagavond Vitesse treft.
Volledig scherm
PREMIUM
Luuk Koopmans is helemaal het mannetje nadat de keeper van ADO Den Haag in de vorige bekerronde laat gelijk maakte tegen Sparta. Na strafschoppen ging ADO uiteindelijk door naar de volgende ronde, waarin het dinsdagavond Vitesse treft. © BSR Agency

Bekerduel met Vitesse hinderlijke onderbreking voor ADO? ‘Het is niet de bedoeling dat we het weggeven’

Vitesse-uit is voor ADO Den Haag een zware opgave. Het staat dinsdagavond op het programma in het bekertoernooi, terwijl er zaterdag een zeer belangrijk competitieduel wordt gespeeld. Een hinderlijke onderbreking? ,,We moeten er een goede wedstrijd van maken.”

  1. Nu haar lichaam niet meer wil, stopt Joyce na 40 (!) jaar met handballen: ‘Heb de tranen laten stromen’
    PREMIUM

    Nu haar lichaam niet meer wil, stopt Joyce na 40 (!) jaar met handballen: ‘Heb de tranen laten stromen’

    Joyce van de Goorbergh (56) neemt na maar liefst veertig (!) jaar als handbalkeeper met pijn in het hart afscheid van de sport. Ze zag bij haar club veel spelers komen en gaan en knokte zich na een bedrijfsongeval en meerdere blessures telkens terug in het eerste elftal. Maar nu haar lichaam niet meer wil, stopt Van de Goorbergh ermee. ,,Ik dacht: wie neem ik nog in de maling?”
    Den Haag