'PEC Zwolle komt in spitsenzoektocht uit bij Vitessenaar Buitink'

17 januari 2021, 19:11

PEC Zwolle richt de pijlen op Vitesse-aanvaller Thomas Buitink (20). De Overijsselse club is naarstig op zoek naar een nieuwe aanvaller vanwege de klaplong van Slobodan Tedic, maar kreeg tot dusver telkens nul op rekest. In Arnhem wagen ze een volgende poging bij de spits, die behalve dit weekend bijna nooit een basisplaats krijgt van Thomas Letsch. Ook Dylan Vente is nog altijd in beeld.

Dat schrijft De Stentor althans. De sterke spits van Vitesse is dit seizoen veelal reserve achter Loïs Openda, Oussama Darfalou en ook Armando Broja staat hoger in de pikorde onder Letsch, die dit weekend wel opeens een plek in de basis had voor de spits. Binnen zeven minuten maakte hij een van zijn elf goals namens de Arnhemmers, in 62 officiële duels. Virgil Misidjan kwam in de winterstop ook al over naar Zwolle om de voorhoede te versterken.

Eerder waren onder anderen Felipe Avenatti (financieel inhaalbaar), Ferdy Druijf (koos voor KV Mechelen) en Hugo Cuypers in beeld bij PEC Zwolle, maar telkens kregen zij nul op rekest. Dat gold in een eerder stadium ook voor Benson Manuel, die afgelopen zomer ook al op de lijstjes stond. Buitink is dus de volgende daarop, al hebben ook Fortuna Sittard, SC Heerenveen, RKC Waalwijk, FC Utrecht en Sparta (sluimerende) interesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen