Pasveer geïrriteerd door spel Vitesse: "Doodgewoon niet best"

27 januari 2020, 12:44

Remko Pasveer oordeelt hard over het gelijkspel van Vitesse tegen FC Emmen (1-1). "Ik vond dat de energie er niet helemaal was. Vanaf de aftrap al", aldus de 36-jarige doelman, die met zijn reddingen erger voorkwam voor de Arnhemmers.

"We waren niet goed. Dat irriteerde mij", zegt Pasveer in De Gelderlander. "We waren slordig bij de kansen. Linssen bij zijn eerste kans, Bazoer alleen voor de goal. We zijn niet dodelijk. En dat is de echte finesse. De frisheid. We hebben dan drie wissels. Dat klopt. Die zijn niet gebruikt. Dat is de keuze van de trainer. We hebben heel veel energie verspild. De bal telkens weer terugveroveren kost heel veel kracht. Door die slordigheid vermoord je uiteindelijk jezelf."

Vitesse overlegt dit seizoen een negatieve balans in de beide duels met Emmen. In Drenthe gingen de nummer zes van de Eredivisie al met 2-1 onderuit. Ook het gelijkspel van zondag voelt als een nederlaag. "Bij iedereen. Wij moeten zo'n wedstrijd tegen Emmen gewoon winnen. Ook vanwege de nederlaag eerder dit seizoen daar. Dan zijn er toch revanchegevoelens. Dit was doodgewoon niet best."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen