Perez looft 'stevige kerel': "Een geweldige aankoop voor Feyenoord"

9 augustus 2022, 15:24

Kenneth Perez is benieuwd naar Javairô Dilrosun. Het debuut van de aanvaller smaakte naar meer, volgens de analist. De nieuwkomer was zondagmiddag dreigend tegen Vitesse en wist zijn sterke optreden te bekronen met een mooie treffer. Volgens De Deen hebben de Rotterdammers een nieuwe parel binnengehaald.

De aanvaller mocht bij Hertha BSC vertrekken, maar Perez denkt dat de voetballer toch iets heeft gehad aan zijn buitenlandse periode. "Wat hij wel over heeft gehouden aan het buitenland, is zijn fysiek. Het is een stevige kerel geworden. Als je in Duitsland of Frankrijk wil slagen, moet je toch wat in huis hebben. Hij is nu 24 geloof ik, dus dit is wel echt een geweldige aankoop voor Feyenoord", vertelt de analist bij Voetbalpraat op ESPN.

Hans Kraay junior denkt dat de Eredivisie momenteel ook de perfecte competitie is voor de buitenspeler, die één interland achter zijn naam heeft staan. Na een blessure wist hij die goede vorm niet meer terug te vinden bij Hertha, waarna hij afgelopen seizoen verhuurd werd aan Girondins de Bordeaux. "Ik heb een paar wedstrijden van hem gezien toen hij daar speelde. Daar kwam hij op zeventig meter van de achterlijn van de tegenpartij, maar nu komt hij aan de bal op 25 meter van de achterlijn", doelt Kraay op de aanvallende speelstijl.

Martijn Krabbendam, clubwatcher van de Rotterdammers, was sowieso wel te spreken over Feyenoord. Hij vond de ploeg 'een goede indruk maken' tegen Vitesse, dat met 2-5 werd verslagen. "Als je het vergelijkt met het begin van vorig seizoen en de voorbereiding... De club heeft echt wel kwaliteit en creativiteit in huis gehaald. Bijvoorbeeld met Dilrosun."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen