Slecht nieuws voor Vitesse: licentie lijkt binnenkort ingetrokken te worden

30 april 2024, 18:27   Bijgewerkt: 30 april 2024, 20:55
Foto: © Imago

De Licentiecommissie van de KNVB heeft Vitesse geïnformeerd over de stand van zaken rondom de licentie voor volgend seizoen. Zoals het er nu uitziet, zal deze halverwege mei worden ingetrokken, schrijven de Arnhemmers op de clubwebsite.

Bij Vitesse zal er nog een hoop moeten veranderen, willen ze ook volgend seizoen een licentie voor profvoetbal willen bemachtigen. Veel tijd hebben de Arnhemmers daar niet voor, want de deadline is de volgende bijeenkomst van de Licentiecommissie, die halverwege mei op het programma staat. Aanvankelijk dacht Vitesse dat er een deadline van 15 juni werd gehanteerd, waardoor de Arnhemmers nog minder tijd hebben dan gedacht.

Artikel gaat verder onder video

Algemeen directeur Edwin Reijntjes heeft gereageerd op de nieuwe informatie van de Licentiecommissie. “Wij hebben afgelopen vrijdag een verhelderend gesprek gehad in Zeist”, begint hij. “De uitdaging is echter wel groter geworden. We moeten voor medio mei een heleboel realiseren. Dit betreft onder andere de overdracht van de aandelen naar een onafhankelijke stichting en de daaraan gerelateerde voorwaarden. Daarnaast wil de Licentiecommissie financiële zekerheid hebben bij Vitesse, voor zowel de korte als de lange termijn. Dat is een enorme uitdaging, waar wij iedereen hard bij nodig zullen hebben.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vitesse-supporters krijgen teleurstellend nieuws: 'Vanuit financieel oogpunt noodzakelijk'

Fans van Vitesse betalen volgend seizoen, ook als de club degradeert naar de Keuken Kampioen Divisie, dezelfde prijs voor een seizoenkaart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Toch jammer voor deze club. Ik gun het ze niet.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Nou ze zullen nu wel heel gerustgesteld zijn zeg.

Storm
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Toch al de tweede keer dat ik het vraag: kun je ook normaal reageren of is er iets met je aan de hand of zo? Heb je hulp nodig of wat? Doe gewoon joh.

vleermuis
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

wanbeleid en eigen schuld..te lang boven hun stand geleefd..eigenlijk is t pur dom want wie maakt nou verlies met een overdekt stadion??dan ben je echt een oen..zelfs als t gelredome leegstaand maak je daar nog geen verlies op

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Het stadion is van iemand anders.

Dropkick
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ja hoor , de media maakt het wel weer spannend , een club als Vitesse word altijd gered , hoe dan ook !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen